ELZC: Eerste Limburgse Zweefvlieg Club

ELZC vlag

Proefabonnement

Ontdek het pure vliegen zelf.

Een eerste indruk van zweefvliegen en het gezellige verenigingsgevoel van de ELZC. Een proefabonnement van 1 maand met 10 starts voor maar € 199,-

Een proefabonnement bij de ELZC is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de prachtige sport die zweefvliegen heet. Naast het vliegen is het ook een goede gelegenheid om de sfeer, werkzaamheden en de vereniging te leren kennen. Het is uitdrukkelijk bedoeld om voor jezelf na te gaan of de zweefvliegsport echt een sport voor jou is. Niet om als cadeau aan iemand anders tegeven. Voor maar € 199,- kun je 10 vluchten maken, te weten:

  • 1 introductiestart zweefvliegen - lierstart
  • 9 instructiestart met instructeur zweefvliegen - lierstart

Tijdens je proefabonnement ben je WA-verzekerd. De enige voorwaarde van de verzekering is dat de vluchten binnen 4 weken worden gemaakt. Normaal gesproken is het mogelijk om op 3 á 4 vliegdagen deze starts te maken. Aanwezigheid op deze vliegdagen is, net als bij een regulier lidmaatschap, vereist.

Meer informatie over een proefabonnement?
Vul onderstaand formulier in, en één van onze enthousiaste leden vertelt u graag meer over onze vereniging, zweefvliegen en de mogelijkheden met een proefabonnement. Direct aanmelden voor een proefabonnement kan ook: daarvoor gebruikt u het inschrijfformulier.

Direct aanmelden via het inschrijfformulier

Informatie over een proefabonnement


Naam
Woonplaats
Telefoon nummer
E-mailadres
Opmerking of vraag:

Voorwaarden om te kunnen zweefvliegen

  • Maximale lengte: 1,95 m
  • Maximaal gewicht: 100 kg
  • Minimale leeftijd 14 jaar